сряда, 9 май 2018 г.

Разваляне на магии: Начини да се освободите от негативната енергия в дома и в живота си

Лош късмет, проблеми със здравето, безпаричие... много често хората решават, че всичко това им е причинено от магия в живота. 

Дали съществува или не, това е друга тема. Има ритуали обаче, които помагат да пречистите дома от негативни влияния.
И да се освободите от натрупаните проблеми в жилището. Ако в дома ви се чувства непрекъснато напрежение, карате се с половинката и децата си, още с влизането през прага, имате чувството, че някой ви е хванал за гърлото, значи в жилището ви има натрупана твърде много негативна енергия.

За да пречистите дома от раздори и конфликти, има няколко начина: Най-простия е като вземете бяла восъчна свещ, запалете я и обиколете цялата къща. Движете свещта по посока на часовниковата стрелка, като я задържате най-често по ъглите. Ако свещта започне да пука, задръжте я във въздуха на това място, докато спре да пука и да пращи. След това продължете из останалите стаи, като продължите ритуала по същия начин. Това е един от начините да пречистите дома от негативна енергия. Друг подобен вариант е да прикадите с тамян, като може да добавите още босилек, мащерка и салвия. И трите билки се смятат за магични и се вярва, че притежават изключително силни защитни свойства. Но все пак внимавайте да не вдишате миризмата им, тъй като може да ви замае.

Пречистване на човек от негативни енергии

Най-лесно е да отидете на място, което се смята за свещено и да измиете лицето си три пъти отдолу — нагоре. Техниката помага успешно и срещу уроки, като в този случай е достатъчно да използвате и чешмяна вода. Но ако имате усещането, че някой ви е погледнал лошо, или ви е направил нещо, за да се чувствате зле, една солена баня определено ще ви се отрази повече от освежаващо. Казват, че солта служи като бариера срещу всякакви негативни въздействия, освен това ги изсмуква от околната среда. Затова, просто използвайте сол за банята си, вместо скраб за тяло. Повторете три пъти и изплакнете добре. Резултатът няма да закъснее.

Разваляне на магия с яйце

Още един традиционен начин за пречистване от негативни влияния. Сложете буркан със студена вода до леглото си и счупете във водата яйце. Поставете буркана под леглото, или под ваша снимка. Ако на сутринта яйцето изглежда като сварено, със сигурност имате направена магия. Изхвърлете го в течаща вода, а след това девет нощи подред повтаряйте ритуала, за да се изчистите. Друг вариант е да посетите ходжа или свещеник, за да обясните проблема. В първия случай ще ви направят защитна муска, а във втория най-вероятно ще ви накарат да спазвате тридневен пост, преди да ви четат Киприянови и Василиеви молитви, за които се смята, че развалят магии.

Разваляне на магия за болест

Един от начините за разваляне на магия за болест е като „вържете” болестта за някое дърво. Напомня на връзването на мартениците през пролетта, но в този случай се прави и наричане. Най-често се избира далечно/ а често пъти и планинско място/, където не живеят хора, няма водоизточник наблизо и е труднодостъпно. За да се развали магията за болест, трябва да носите със себе си втори чифт дрехи. След като стигнете желаната цел, съблечете дрехите, които са на гърба ви, преоблечете се и предишните вържете на дървото наричайки „Да падне от мен всяка болежка, всяко страдание и всеки грях. Да паднат върху това дърво и да изсъхнат до корен, заедно с него”.Повторете три пъти със затворени очи. След това си тръгнете, без да се обръщате назад.

Няма коментари: