събота, 17 март 2018 г.

Зодия Стрелец с цапнатата уста и невинното безстрашно сърце!

Стрелците са много общителни и приятелски настроени хора, които се различават в своята прямота в отношенията си с другите. 

Знакът на зодия Стрелец е лък и стрела, а митологическият им образ е Кентавърът.
На тях няма смисъл да им се ядосвате или да им се обиждате, тъй като те нямат способност да изпитват истински опустошителен гняв, техните стряскащи забележки се издават с пълна и стопроцентова невинност и фактът, че те евентуално биха могли да обидят някого, не им достига до съзнанието. Не ги съдете строго, те почти никога нямат изобщо лоши намерения. Под техния нетактичен начин на живот се крие една много интелигентна главица с възвишени принципи.

Уникалното съчетание на остроумен мозък и целеустременост в мисленето ги вкарва в кръга на победителите. Стрелците са изцяло убедени, че те са най-тактичният знак. Самият такт! Те постоянно си внушават, че не са искали да накърнят ничии чувства, макар че точно така се е получило. Всички те искрено се отнасят към останалите, не са лъжливи и измамни.

Те са толкова прями, директни и в същото време сериозни, колкото са действително 6-7-годишните деца. Стрелците са много подвижни, като животни, притежават голяма скорост на развитие и склонност към спорт. Във всеки момент могат да си съберат багажа и да отпрашат на някъде. Типичният Стрелец привлича опасностите, той обожава физическия и емоционалния риск.

Малко хора могат да удържат на изкушенията, които Стрелецът предлага, за дълго време, защото в самото му поведение, а и в главата му, няма злоба. Стрелец е огнен знак, по тази причина представителите на зодията са приказливи и екстравагантни. Като правило тези хора винаги са видимо щастливи и постоянно весели. Но тяхното хубаво настроение рязко може да се промени, ако те се окажат заобиколени от елементи, които злоупотребяват с приятелското им отношение или станат твърде фамилиарни с тях.

Стрелците също могат да бъдат възмутени от демонстрирането на власт над тях. Те не избягват да се бият, когато трябва, и не искат помощ. Всички Стрелци могат перфектно да се защитят с ръцете и краката си, но устата им е даже още по-поразяваща. Те не могат да си замълчат, когато някой ги обвини в коварство или нечестност. Мразят да се чувстват виновни повече от другите знаци. Ако искате да се разкара от вас някой Стрелец, постоянно го обвинявайте в нещо.

След престрелка изпитват угризения и се опитват да изградят връзка. Стрелецът е запален пътник. Те винаги имат, както казахме, нещо детинско, не искат да прозрат в цялата ѝ пълнота житейската сериозност, въпреки че доста много от тях могат да покажат забележително чувство за отговорност.

Вижте още ТУК: СТРЕЛЕЦ (23.11-22.12) - описание на зодиакалния знак Стрелец

Няма коментари: