неделя, 12 октомври 2008 г.

Гадание по картинки. Тълкуване на значенията им - ІІ част

Шапка – Това ще бъде година на големи придобивки и покупки. Най-накрая ще имате това, за което сте мечтали дълго време.

Желанието ви ще се осъществи, особено ако е свързано с финансово и материално обезпечение.

Дърво – Старайте се да прекарвате повече време сред природата – това ще ви успокоява и зарежда с енергия. Ако изминалата година е била трудна за вас, отделяйте повече време за почивка и приятни занимания.

Вашето желание ще се изпълни след известно време, налага се да поизчакате малко.

Река – Предстоят ви много пътувания през годината. Възможно е да ви посетят близки роднини, които живеят надалеч. Въобще реката символизира път или вести, идващи отдалеко.

Желанието ви може да се осъществи само ако е свързано с някакво пътуване.

Куче – Нищо значително няма да ви се случи през годината. В общи линии ще се наложи доста да поработите и да живеете скромно. Време е още отсега да помислите за своето “утре”, за да не се окаже след това прекалено късно.

Това, което сте си намислили, въпреки всички усилия от ваша страна няма да се осъществи.

Облак – Годината, която ви предстои ще бъде успешна, но успехът няма да дойде веднага, а в края. Затова заредете се с упоритост и търпение и чакайте. Да се действа е още рано, но обстоятелствата с всеки изминал ден ще стават все по-благоприятни

Вашето желание ще се осъществи след известно време.

Сърце – Сърцето е символ на щастието и любовта. През идващата годината ще имате успех във всички сърдечни дела, ще бъдете щастливи и ще се наслаждавате на всеки миг от живота си.

Това, което сте замислили ще се осъществи със сигурност.

Платно – Каквото и да ви се случва, доверете се на интуицията си, тя няма да ви подлъже. Годината ще ви донесе много приятни и неочаквани изненади. Много е възможно да доразвиете пророческите си способности – не ги потискате, това е талант, който малцина притежават.

Ако се вслушвате във вътрешния си глас, желанията ви ще се осъществят.

Колело – Колелото символизира проблеми в общуването с приятели. Предстоящата година в това отношение ще бъде доста проблемна. Постарайте се да проявите повече разбиране спрямо околните и не бъдете толкова критични.

Желанието ви може да се осъществи само ако не бъдете толкова мнителни и критично настроени спрямо хората около вас.

Цвете – Ще се увлечете в безкрайни интриги и непрекъснати промени. Всичко ново и интересно ще ви привлича неудържимо. Цветето като символ е свързано с някаква голяма печалба или находка.

Бъдете самоуверени и вярвате в успеха си. Само тогава всичко, което сте си наумили ще се осъществи.




Първия Български Бутон за споделяне



Няма коментари: