сряда, 24 септември 2008 г.

Какви са по характер хората, родени през лятото

Хората, родени през лятото са широко скроени, весели, забавни, но и доста лекомислени и повърхностни. Те са доста импулсивни и темпераментни. Обичат шумните компании и забавленията. Обичат да контактуват, бързо се сприятеляват и печелят доверието на околните. Ентусиазмът и веселостта им са заразни.

“Летните” хора са големи реалисти и лесно се адаптират към реалността. Контактуването им доставя голямо удоволствие и всички професии, които са свързани с обслужване на клиенти са изключително подходящи за тях. Обичат да помагат дори и на непознати за тях хора.

Характерът им обаче е доста слаб и много лесно се поддават на влияние. Прекалено много се доверяват на хора, които слабо познават и това често им вреди. Липсва им амбиция и воля. Кариерата за тях не е на първо място.

Прекалената чувствителност и избухливост понякога им пречат много. Смели са и не се страхуват да рискуват. Загубата или провалът не ги плаши. Понякога са предубедени. Не обичат конфликтите и всячески се стараят да ги избягват.



Първия Български Бутон за споделяне



2 коментара:

Анонимен каза...

Сайта е невероятен!В него открих много полезни неща.Заслужава си!

Анонимен каза...

Страхотен саит!Много интересни неща.ДОСТОВЕРЕН