четвъртък, 25 септември 2008 г.

Какви са по характер хората, родени през есента

Хората, родени през есента са сериозни, уравновесени, решителни, но и доста пресметливи. На тях може да се разчита напълно. С каквото и да се захванат винаги успяват да го доведат до успешен край.

“Есенните” хора са много любознателни, непрекъснато учат и се усъвършенстват. Обичат да пътуват и да се запознават с нови култури. Успешно се реализират в почти всички професии, но най-много им се отдават тези, които изискват точност и прецизност. Имат литературни заложби и от тях излизат чудесни писатели и добри критици.

По отношение на парите са доста стиснати и пресметливи. Винаги знаят точно с колко пари разполагат и инвестират разумно, след като са преценили всички възможни рискове.

Хората родени през есента са много земни и разумни. Винаги знаят какво искат и как да го постигнат. Трудно се поддават на влияние и стриктно следват целите си. Ценят хората около себе си и уважават чуждото мнение, не обичат конфликтите и се стараят да ги избягват винаги когато могат. Не бързат да правят изводи, не вземат необмислени решения, стараят се да изслушат колкото се може повече мнения, и на тази основа строят своята гледна точка. Винаги постъпват по свое усмотрение, за тях авторитет са само много близки хора, на които вярват безрезервно.

В любовта са доста влюбчиви, но стават изключително предпазливи, когато работата опре до брак. Иначе са предани и верни, държат на половинката си. Не са много ревниви.



Първия Български Бутон за споделяне



Няма коментари: