сряда, 20 август 2008 г.

Гадаене с пясък

Вземете мидена черупка, затворете очи и я оставете сама да рисува по пясъка символи, които после да разтълкувате.

Ако сте на море, можете да погадаете и на плажа. Загладете с длан участък от порядъка на 20 х 20 см. Окачете на тънък конец пробита от морските вълни мидена черупка. Хванете я с ръка и я поставете в центъра на пясъчния квадрат. Затворете очи, отпуснете се и задайте наум въпрос, който силно ви вълнува.

На принципа на махалото мидената черупка ще започне да се движи сама по повърхността на пясъка. Там тя ще начертае разнообразни символи. Вдигнете я след около 3 минути и внимателно разтълкувайте получените изображения.

Ако на пясъка се е отпечатала буквата "Д", отговорът е "да". Ако четете "Н", той е "не". В случай че съзирате "М", става дума за "може би".

Ето и значението на другите символи, които най-често се срещат при гадаенето с пясък.

Големите кръгове означават неуспех. Малките - новини, свързани със служебния ви напредък. Триъгълникът предрича парични постъпления. Квадратът - препятствия. Дългата линия предрича пътешествие, а късата - неочакван гост. Сърцето - любов, приятелство, семейни радости. Накъсаната и неравна линия - раздяла. Цветето предрича ново начало. Буквата "X" - флирт.

Ако има други символи, разтълкувайте ги по интуиция, тъй като тя почти никога не лъже.



Първия Български Бутон за споделяне



Няма коментари: