вторник, 19 август 2008 г.

Пътят на косата говори вместо вас

Пътят на косата говори много и за характера на човека. Огледайте събеседника си и разберете що за човек е той.

Хората, чийто път на косата е по средата са умни и уравновесени личности. Склонни са добре да обмислят всичко, преди да пристъпят към действие. На такъв човек може да се разчита напълно. Той не се влияе от емоциите си и винаги преценява трезво всяка ситуация. Той винаги е в хармония със себе си, както и със заобикалящите го хора. Такива хора заемат високи постове в службата, тъй като са много амбициозни и целеустремени. Те са добродушни, но леко затворени. Живеят си своя малък свят, където личността им е издигната в култ.

Пътят на дясно издава емоционалната личност. Тези хора се вслушват повече в сърцето и интуицията си, отколкото в гласа на разума. Те са общителни, весели и често са душата на компанията. Тъй като са прекалено доверчиви, понякога се оказват излъгани. Често грешат в преценките си за хората и това им носи големи страдания. Най-подходящи за тях са творчески ориентираните професии, добре се справят и като лекари и професии, свързани със животните и природата.

При хората, чийто път е на ляво, разумът надделява над емоциите. Те дълго премислят всичко по няколко пъти, но са доста нерешителни. Не рядко губят от своята неувереност. Тези хора са по-песимистично настроени и имат склонност бързо да се отказват от своите планове, особено ако при първият опит са се провалили. Тежко приемат загубите и неуспехите. Склонни са да се самоизолират когато не се чувстват добре. Пътят на ляво говори и за стеснителност. Тези хора трудно допускат някой до себе си.

Зигзагообразният /неправилният/ път подсказва, че пред нас стои една много емоционална личност. Тези хора са много весели, умеят да се радват и на дребните неща. Живеят дълго, безгрижно и щастливо. Обичат да експериментират и всеки ден изненадват околните с многото си лица. В професионално отношение не се издигат много, тъй като околните ги смятат за несериозни и повърхностни. Успех имат в творческите професии и изкуството. Тези хора се нуждаят от простор за да разгърнат потенциала си и не умеят да спазват никакви ограничения.



Първия Български Бутон за споделяне



Няма коментари: