неделя, 12 септември 2010 г.

Хороскоп за 2011 година – какво ни готвят звездите?

Хороскопът за 2011 ни вещае успех в работата

Като цяло хороскопът за 2011 година вещае професионалните успехи. Почти всички зодии ще имат шанс за развитие и израстване в работата. В това отношение разлика прави Телецът, който ще има нужда от подкрепата на хората около него, за да преодолее финансовите загуби, които го очакват. Тук важна роля ще играе семейството, на което той трябва да има пълно доверие.

При Овена се наблюдава увеличаване на финансовото състояние, съчетано с издигане в кариерата. Новият хороскоп за 2011 година им вещае получаване на висока премия или комисионна след успешна сделка в средата на годината.

Близнаците ще се радват на завидно здраве и благополучие в начинанията свързани с инвестиции в екологични проекти. Късметът е на тяхна страна и е много възможно да спечелят от лотарията или да се окажат наследници на свой богат роднина. Не бива да се отлагат ангажименти свързани с големи пътувания в страната чужбина.

Според хороскопа за 2011 година, раците ще имат проблеми в семейството, като дори малките караници имат потенциал да се превърнат в сериозни проблеми. Нека да бъдат по-мили с хората около тях. В началото на годината ги очаква неочаквана романтична изненада от близък човек.

Лъвовете трябва да бъдат оптимисти за развитието си в професионален план. Очаква ги голямо повишение, като резултат от добре свършена работа. Годината е подходяща за стартиране на нов бизнес.

Хората родени под знака на Девата ще открият нова любов или ще подновяват страстта в стара връзка. Възможно е да се сдобият с наследник в топлите месеци от годината.

Везните по природа са хора на хармонията. Хороскопът за 2011 година предсказва пълен баланс между работата и личния живот. Освен, че ще бъдат материално задоволени, ще имат и спокоен семеен живот през тази година. Единствено е възможно да имат леки проблеми със здравето, които ще отминат без медикаменти, единствено с подходяща диета и спорт.

Според звездите, 2011 година не е една от най-печелившите за Скорпионите. Както при телецът и тях ги очакват проблеми с работата в началото на година и нужда от намаляване на разходите, които ще отминат с много работа и финансови загуби. За сметка на това, те ще се радват на прекрасно здраве и чудесни отношения с близките си.

Стрелците ще преуспеят през 2011 година. Звездите им предсказват бляскава кариера и много пътувания по работа до далечни дестинации. Не бива да изпускат шанса за голяма сделка в средата на година. През година е добре да спортувате по-често.

При козирозите хороскопът за 2011 година е противоречив. Докато в началото на година, ще берат плодовете от своята работа и ще имат завидно финансово състояние, в началото на зимата, ще се наложи да сменят работното си място. Да не се подлъгват по думите на свой познат за лесна печалба, защото това ще ги вкара в беда.

Младите дами от зодията водолей, ще открият нова любов през пролетта на 2011, която ще прерасне в сериозно връзка. Като цяло всички хора под знака на тази зодия, ще бъдат изключително щастливи с половинките си или ако нямат такава ще успеят да намерят своята сродна душа.

На дванайсетата зодия от хороскопа за 2011 година - Рибите се пада голям късмет и благополучия точно в края на годината. Тогава ще е времето, когато всички трудности през изминалите месеци ще бъдат забравени и ще жънат успех след успех. Възможна е екскурзия до отдавна желано място или покана за изискано парти от близък човек.

Първия Български Бутон за споделяне

Няма коментари: