събота, 25 юли 2009 г.

Гадаене за любов и пари. Тълкуване на числата.

Ето и какво е значението на отделните числа:

1. Любов: С това число само можете да спечелите, тъй като всички шансове ще са на ваша страна. Няма нещо, което може да ви спре по пътя ви напред!

Работа: Очаква ви съществена промяна, при това съвсем скоро. Можете да разчитате на помощта на влиятелен човек. Бъдете уверени в себе си, колебанието само ще ви попречи.

2. Любов: Благодарение на жизнеността ви и енергията, която струи от вас, успявате от всяко нещо да извлечете полза за себе. По същия начин можете да пролучите максимално удоволствие дори и от най-невъзможната връзка.

Работа: Очаква ви спад в професионалното ви развитие, но това не бива да ви притеснява. Знайте, че винаги можете да разчитате на помощта на по-опитните ви колеги.

3. Любов: Необходимо е да покажете любовта си към любимия човек, но по един много дискретен начин. Точно сега е времето да покажете, че най-накрая сте пораснали, че сте улегнали и уравновесени, че можете да проявите търпение, докато настъпи подходящият момент.

Работа: Преди да предприеме каквото и да било е много важно да обмислите всеки един ваш ход. А ако смятате, че нямате необходимата сила, е най-добре да отложите действията за по-късен етап.

4. Любов: Каквото и да се случва с вас, страйте се винаги да запазвате хладнокръвие. Именно то може да ви спести немалко проблеми.

Работа: На работното си място имате чудесната възможност да покажете на какво сте способни. Точно на този етап имате всички шансове да се изкачите в йерархията и е добре да ги използвате.

5. Любов: Крайно време е да се отдадете на забавления. Животът е прекрасен, просто го изживейте, без да обременявате мислите си с безкрайни планове.

Работа:
Периодът не е много добър. Много е важно обаче да отстоявате мнението си и в никакъв случай да не се поддавата на провокациите от страна на недоброжелателите си.

6. Любов: На този етап е най-разумно да се вслушате в сърцето си. Не се поддавайте на влиянието на приятели, тъй като съветите им имат за цел само да ви объркат.

Работа: Настъпил е моменът да берете плодовете да усилията, които полагате от много време. Най-накрая ще получите заслужено признание.

7. Любов: Ако очаквате промяна, то тя непременно ще настъпи. Периодът е благоприятен за създаването на нови контакти, както и за поставяне на начало на нова сърдечна връзка.

Работа: Необходимо е да имате по-разумно отношение към парите, тъй като финансовото ви състояние не е цветущо. Ограничете разходите, тъй като харчите повече, отколкото печелите.

8. Любов: Положението в любовния ви живот ще е повече от стабилно. Очакват ви много приятни емоции и хубави моменти с половинката. Тези, които все още не са обвързани, ще имат интересно запознанство.

Работа: През този период е най-разумно да се въздържате от вземането на важни решения. Не предприемайте никакви рисковани ходове, тъй като шансовете няма да са на ваша страна и вероятността да се провалите е много голяма.

9. Любов: Очакват ви нови познанства и много приятни емоции.

Работа: В професионално отношение нещата няма да се развиват според очакванията ви. ще се сблъскате с редица проблеми при осъществяване на плановете ви. Неприятни новини относно професионалното ви израстване.



Първия Български Бутон за споделяне



3 коментара:

Анонимен каза...

Еми хубаво де, къде е таблицата? Падна ми се числото 5. Какво означава?

bilka каза...

5. Любов: Крайно време е да се отдадете на забавления. Животът е прекрасен, просто го изживейте, без да обременявате мислите си с безкрайни планове.

Работа: Периодът не е много добър. Много е важно обаче да отстоявате мнението си и в никакъв случай да не се поддавата на провокациите от страна на недоброжелателите си.

Анонимен каза...

Благодаря! :)