сряда, 17 декември 2008 г.

Хранене според датата на раждане

Както е известно има много и различни и различни продукти, но между всички тях има нещо общо – служат ни за храна. Знаете ли обаче кои продукти са подходящи за вас и вашите близки? А знаете ли, че има пряка връзка между рождената ви дата и храните, които употребявате. Ако се съобразявате с числата ще получите не само още по-голямо удоволствие от храната, а и добро настроение, чудесно здраве и дори можете да развиете таланти, които са ви заложени. Не на всеки му се отдава стриктно да се придържа към диета за да поддържа теглото си. Затова пък всеки може да пази диета като консумира продуктите, които съответстват на неговото число.

Как обаче да разберем на кое число отговаряме? Много лесно! Съберете цифрите на деня, месеца и годината си на раждане. Например ако сте родени на 13.12.1979 година: 1+3+1+2+1+9+7+9=33=3+3=6. В този пример числото на лицето, родено на 13 декември 1979 е 6. На това число съответства планетата Венера.

По този начин всеки един от вас може да изчисли кое число отговаря на вашата същност и да узнае коя планета го покровителства и какво трябва да яде.



Първия Български Бутон за споделяне



Няма коментари: