четвъртък, 11 декември 2008 г.

Гадаене в деня на Свети Валентин

Не е много ясно как и кога е възникнал празника на Свети Валентин. Но това в случая не е толкова важно. По-важното е, че той е прекрасен повод за празнуване и да направите подарък на любимия човек.

Вечерта на 14 февруари можете да използвате адаптираната към съвременните условия древна игра за гадаене. Ако сред гостите ви има такива, които все още не са обвързани, можете да опитате да им помогнете.

Изрежете от картон по едно сърце на всеки двама от гостите ви. Всяко от сърцата разрежете наполовина, като разрезите не трябва да бъдат правилни, а подобно на мозайка. Оцветете двете половинки на всяко сърце в синьо и червено /мъжка и женска половина/. След това смесете всички половинки и дайте по една половинка на всеки от гостите си в определения цвят, в зависимост от пола. Когато пристигнат всички гости, обявете, че на този ден не може да има разбити сърца и подканете всеки един от вашите гости да открие своята половинка. Само запомнете – не си правете подобни шегички, ако сред гостите ви има двойка съпрузи. На тях можете да приготвите сърце, като на всяка от половинките напишете някакво мило послание.

И така дали празникът и вашата игра ще допринесат за изясняване на отношенията и до пламване на нова любов, това вече съдбата ще покаже.



Първия Български Бутон за споделяне



Няма коментари: