събота, 4 октомври 2008 г.

Какви са по характер хората, родени през Октомври

Хората, родени през месец Октомври са много остроумни и предприемчиви. Обичат добре премерения риск. Притежават физическа и душевна красота, омайват околните с чар и остроумие. Обичат да пътуват, изящните изкуства и литературата.

Когато става въпрос за работа са много стриктни и старателни. Издигат се бързо и без много усилия от тяхна страна. Винаги говорят точно това, което иска да чуе събеседникът им. По отношение на финансовите операции са много практични и внимателни.

Изключително много държат на приятелите си и никога не отказват да помощ. За съжаление доста обичат да послъгват. Не бързат да си правят изводи и не вземат необмислени решения. Своята гледна точка градят на колкото се може повече мнения. Октомврийските хора винаги постъпват така, както според тях е правилно.

Жените, родени през месец Октомври имат добра памет и лесно се издигат в служебната йерархия. Обичат и държат на семейството си и са готови да направят всичко за да го съхранят.

Мъжете са добри и практични домакини, обичат домашния уют. Не понасят критика и са доста стиснати.



Първия Български Бутон за споделяне



1 коментар:

Анонимен каза...

Много хубава и достоверна статия.Това е моя месец и съм напълно съгласна с написаното относно месец Октомври.Радвам се че има такива статии.Продължавайте все така да ни радвате.