сряда, 8 октомври 2008 г.

Какво разкрива кръвната група за нас. Кръвна група АВ

Хората, чиято кръвна група е АВ са родени лидери – духовни и религиозни. Те са много дипломатични и тактични, умеят да се сближават с околните. Чувството им за справедливост и морал е силно изострено.

Тези хора са много чувствителни, лесно се обиждат и трудно забравят. Притежават богат темперамент, но са твърде противоречиви. Настроението им варира и околните не знаят как да се държат с тях, тъй като реакциите им са непредвидими.

В отношенията си с околни са искрени, винаги казват истината, дори и да не е особено приятна. Не понасят погазването на човешкото достойнство. Чувстват се добре навсякъде, могат да живеят както в града, така и на село. Предпочитат да бъдат сред хора, защото изолацията ги изкарва извън релси.

Не се интересуват от парите, дори проявяват небрежно отношение към тях. Всичките им действия са в името благородни цели. Имат прекрасни организаторски качества.

Подходящи професии за тях са: адвокат, преподавател, свещеник, социален работник, преподавател, професии, свързани с изкуството.



Първия Български Бутон за споделяне



2 коментара:

forest eagle каза...

Всичко отговаря точно на моя характер .Не зная Вяра къде е намерила всичко това но е вярно и препоръчвам на всички да го видят

forest eagle каза...

Мога само да кажа че всичко написано отговаря точно на истината.Аз съм тази кръвна група и намерих всичко което съм тук.