събота, 20 септември 2008 г.

Родените в интервала от 20 до 22 часа

Родените в интервала от 20 до 22 часа са доста интересни личности. За тях животът представлява театрална сцена, а главните действащи лица са самите те.

Вътрешно са много несигурни и неуверени, но успешно прикриват слабостите си зад показната самоувереност. Непрекъснато играят различни роли и в съществува реалната опасност в един момент да загубят себе си.

Въпреки театралността си в професионално отношение се справят доста добре и началниците им могат да разчитат на тях. Те са много отговорни и винаги съвестно изпълняват докрай поетите ангажименти. Работят добре в екип, но поради своята многоликост често се забъркват в конфликти и интриги.

Трудно понасят критика, това ги депресира и потиска. Избягват да гледат истината в очите, когато не им е удобна и затова си измислят своя.имат добре развито въображение.

Друга неприятна черта на родените в този часови отрязък е егоизмът им. Преди всичко се интересуват от своето собствено благоденствие, а околните остават на заден план. Именно поради тази причина на тези хора не може да се разчита особено.

В любовта изпитват силна необходимост да обичат и да бъдат обичани, но никога не се отдават изцяло на човека до тях.



Първия Български Бутон за споделяне



Няма коментари: