неделя, 17 август 2008 г.

Кабала - тълкуване на числата - І част

Ето и тълкуванието на кабала за родените под числата от 1 до 12.

Хората, чиято рождена дата, събрана с кабалистичното число се редуцира до единица, са целунати от съдбата. Те имат привилегията да градят живота и собственото си щастие според разбиранията и желанията си.
Тези хора почти винаги успяват да се реализират в сферата, която сами си изберат и повечето от тях успяват да покорят върховете. Живеят дълго, спокойно и щастливо. Предусещат неприятностите отдалече и успяват своевременно да ги избегнат.

Двойките притежават труден характер. През целия си живот се разкъсват от вътрешни противоречия. Те са изключително несигурни и объркани, лесно се поддават на влияние. Имат склонност да разпиляват усилията си като се захващат с няколко неща наведнъж. Ако обаче си поставят някаква цел, са склонни стриктно да я гонят и не се отказват, докато не я постигнат. На двойките им е необходим уверен и стабилен партньор, който да внесе в живота им така необходимият им баланс и да им вдъхне увереност в собствените сили.

Тройките са галениците на съдбата. Още от самото им раждане всичко им се поднася на готово. Затова толкова трудно приемат загубите и провалите. Те не са свикнали да се борят за да постигнат нещо и винаги търсят някакъв заобиколен начин да постигнат целта си наготово, често прибягвайки до хитрости и измами. Те са доста наивни и приемат всичко за чиста монета, лесно стават жертви на измама, макар в повечето случаи съдбата да ги предпазва от бедите.



Първия Български Бутон за споделяне



1 коментар:

Анонимен каза...

Моето число е 0. :( Това какво говори за мен? Всичките числа ми се повтарят.