четвъртък, 21 август 2008 г.

Какво говори челото за вашия характер

Научете се да познавате хората. Трябва да знаете с кого имате работа, какво се иска от вас и какво можете да дадете. В известни случаи няколко думи са достатъчни, за да дадат направление на целия ви живот, но трябва да знаете къде да ги кажете и как.
Ще разгледаме различните черти на лицето. Някои знаци никога не лъжат:

ЧЕЛО — Сплеснато и тясно откъм косите чело, показва слаба интелигентност и ограничен ум. Същото може да се каже и за тясното или четвъртито чело.

Отвесни чела, издути горе, притежават положителните хора: математиците, умните, разположените да се занимават с наука.

Ниското чело е знак на дебелашка природа, пълна с грубост и проклятия. Умерено наведено назад чело, означава разум, здрав смисъл, размишление.

Продълговато, яйцеобразно чело издава мечтателен човек, идеалист, възторжен фантазьор.

Когато челото е подуто в средата, широко, високо, показва мислител, надарен с памет, благоразумен, наблюдателен, съзерцателен.

Кръглото, малко гърбаво чело, принадлежи на деятелни, дръзки, енергични, амбициозни, красноречиви, страстни, недоволни от света хора.

Когато челото е кръгло, равно, като топка или когато е тясно във вид на триъгълник, означава глупост, несръчност, мързел, подлост.

Триъгълно, но широко и леко подуто чело, означава тънкост, префиненост, мечтателен ум, поетически дарби гъвкав и любезен характер.

Когато челото се пресича от подута перпендикулярно жила, това означава големи умствени способности.

Чело, което никога не се бърчи, даже и при най-силни вълнения, е явен знак на студенина, понякога и на низост.



Първия Български Бутон за споделяне



Няма коментари: