петък, 12 декември 2008 г.

Гадаене за любов

В последните столетия много често влюбените, неомъжените момичета, разведените и все още необвързаните момичета, са се обръщали към различни ясновидци за да узнаят какво ги очаква в любовта. Тогава те не са имали избор. Тяхната съдба е била известна предварително – да се омъжат и да родят деца. Това, което ги е интересувало повече обаче е дали ще бъде щастлив бракът им, колко деца ще имат и т.н. младите момичета дори сами са гадаели съдбата си.

Обикновено за повечето гадания са необходими предмети, които се намират в дома, гадаели са с растения, боб, кафе и т.н. В наши дни картинката е почти същата – много жени и все повече мъже искат да надникнат в бъдещето си и да узнаят какво ги очаква.

Счита се, че денят на Свети Валентин е един от най-благоприятните за гадаене. Ако искате да видите лицето на бъдещия си съпруг, можете да направите именно в нощта срещу Свети Валентин. Как да го направите? Вземете два лаврови листа, напръскайте ги с розова вода и ги сложете на кръст под възглавницата. Преди да си легнете кажете следното: „Свети Валентин, позволи на любимия ми да се яви в съня ми”.



Първия Български Бутон за споделяне



Няма коментари: