понеделник, 31 август 2009 г.

Разгадайте каква ще бъде годината за вас – ІV част

Това са значенията на отделните числа:

8 – Годината ще бъде много динамична и белязана от много промени. Непрекъснато ще се случва нещо ново и трябва да имате готовността да реагирате на момента. Макар че повечето от промените ще бъдат с положителен знак, винаги трябва да бъдете нащрек. Хората, които се занимават с търговия и производство ще пожънат големи успехи.

9 – Годината ще мине под знака на любовта, разбирателството и хармонията. Изключително подходящо време за встъпване в брак, създаване на потомство, нови романтични връзки. В същото време разделите ще бъдат по-безболезнени. През тази година ще настъпят много промени в личен план, няма място за нищо старо и отживяло, ще ви привличат новите неща.

11 – годината ще премине под знака на духовните ценности. Ще се засили интересът ви към науки, които се занимават с изучаването и опознаването на душата на човека. Религията ще излезе на преден план. Ще се стремите към духовно пречистване и извисяване. През тази година успехи ще имат хората, които се занимават с благотворителност и професии, свързани с изкуството и духовното обогатяване.

22 – Годината ще бъде много успешна и ползотворна. Всичко, с което се захванете, ще се увенчае с успех. Хората, занимаващи се с бизнес и търговия ще имат успех. Годината е много подходяща за нови инициативи и стартиране на проекти.



Първия Български Бутон за споделяне



Няма коментари: