сряда, 20 август 2008 г.

Гадаене с карти

При това гадаене трябва да знаете цветът на косата и очите на човека, от когото се интересувате, както и малкото му име. Русите хора със светли очи /сини, зелени/ отговарят на Каро; хората със светли коси и тъмни очи отговарят на Купа; тъмната коса и светли очи – на Спатия и на Пика отговарят хората с черни и тъмно кестеняви коси и тъмни очи.

Взема се тестето с картите и се разбърква. Ако само харесвате човека, за когото питате, тестето се цепи три пъти от ляво на дясно с дясната ръка. Ако сте влюбени или обичате човека - тестето се цепи три пъти от дясно на ляво с лявата ръка.

След това тестето се взема в лявата ръка и се отделят толкова карти, от колкото букви се състои малкото му име. По този начин се правят купчинки докато свършат картите. Последната купчинка винаги е с по-малко карти. Картите трябва да са обърнати с лицето нагоре. И започват да се отделят ненужните карти. Започва се с първата купчинка. Ако човекът, на когото гледате отговаря на Пика, то всяка купчинка трябва да съдържа поне по една карта Пика. Ако в някоя от купчинките липсва карта Пика, маха се цялата. Отделените карти не са нужни повече.

След това се събират всички останали купчинки, в които има Пики на едно място. Картите се държат в лявата ръка, с лицето надолу и започват да се обръщат една по една. Когато две или повече карти се повторят, те се отделят настрани, тъй като тяхното значение дава отговор на въпроса ви. Колкото повече са повтарящите се карти, толкова по-силно е значението им.

Ето и значението на картите:

Асо - Среща; писмо; телефонно обаждане
Поп - Има сериозни намерения
Дама - Вие го ревнувате (ако питащият е жена)/ Тя ви ревнува (питащият е мъж)
Вале - Той ви ревнува (питащият е жена)/ Вие я ревнувате (питащият е мъж)
10 - Влюбен/а е във вас
9 - Изневерява ви; има сексуална връзка с друг/друга
8 - Има интерес или връзка с друг/друга
7 - Измъчва се по вас
6 - Желае ви
5 - Обича ви
4 - Уважава ви
3 - Мисли за вас
2 - Иска да ви види



Първия Български Бутон за споделяне



2 коментара:

Gery каза...

Milichka molqte obqsnimi kakvo iskash da kajesh s tova citiram " И започват да се отделят ненужните карти. Започва се с първата купчинка. Ако човекът, на когото гледате отговаря на Пика, то всяка купчинка трябва да се съдържа поне по една карта Пика. Ако в някоя от купчинките липсва карта Пика, маха се цялата. Отделените карти не са нужни повече.

След това се събират всички останали купчинки, в които има Пики на едно място." Che trqbva da se ostavqt samo pikite li? Zashtoto ako e taka nikoga nqma da savpadnat 2 karti edna s druga sled kato nqma 2 asa piki, ili 2 popa pika.... Neshto nemojah da te razbera molqte poqsni mi pls!! :*:*;)

Вяра каза...

Имах предвид да се повтарят две или повече двойки, тройки, четворки и т.н. След като си отделила купчинките, в които няма пики, както е в примера, и събереш всички карти, боята вече няма значение.